Te doen in de buurt 

Markten

Nagykanisza

Bolhapiac - Elke zondagmorgen is er een grote antiek-, brocante-, rommel-, eten-,  alles markt in de stad Nagykanizsa, zo'n kwartier rijden van het huis. Ook is er een leuk centrum op loopafstand van de markt met eetgelegenheden. Hier zijn ook de grote supermarkten en winkels te vinden. 

Uitjes

Zalakaros thermaalbaden en zwempark

Een leuk stadje in de buurt op zo'n 15 minuten rijden, waar bijna altijd een marktje is en leuke eetgelegenheden zijn. Ook is er een wandelpark en staat het bekend om zijn thermaalbaden en zwemparken zowel binnen als buien. Mocht je van fietsen houden dan zijn er mooie fietspaden en routes. Erg leuk voor kinderen maar ook voor volwassenen is er veel te vinden en doen.  Ook in de winter erg leuk! 

Héviz

In Héviz ( uitspraak: Heevies ) ligt het grootste thermale meer ter wereld. Het meer van Héviz is ruim 40.000 m2 ofwel 4,4 hectare groot en wordt op 38m diepte gevoed door een geothermische bron. Het is al een bewoond gebied ruim 6000 voor christus en het wordt gezien als een waar kuuroord waar mensen van ver komen om bijv. reumatische of zenuwklachten te verlichten. Het is ongeveer 20 minuten rijden vanaf het huis en zeker de moeite waard. Het water in het meer heeft altijd een aangename vulkanische warmte van gemiddeld 38 graden.

Buffalo reserve Zalakomár  

Een grote buffel reservaat, met vele andere dieren. Zeker ook leuk om met kinderen heen te gaan. 
Met een huifkar laat de plaatselijke boer zijn bezigheden zien. Wist je dat buffels veel liefde en aandacht nodig hebben om melk te kunnen geven?

Maak een gratis website.